I fortsättningen blir det DHL, banne mig

Just nu har mina känslor för Posten eller Postnord eller vad farao de heter nu för tiden, förstärkts ännu mer. Och de är inte positiva. Jag jobbade där i nästan 24 år och inte så mycket som en blombukett fick jag när jag slutade. Men nu är det som kund jag reagerar.
 
Handlade en matta på Ellos den 10:e, med Hempaket. Det är inte automatiskt en lantbrevbärartjänst, men man ska få paketet i ordinarie brevbärartur "efter kontakt med Posten". Avtal finns mellan Ellos och Posten om detta. Mattan är stor så det nappade jag på.
 
I dag fick jag en avi i lådan med följande handskrivna kommentar:
 

Vadå hämta?
 
Så jag försökte ringa Postcenter. Vägen gick genom Kundtjänst... ett nummer för hela landet... väntetid... mååånga minuter innan jag fick prata med en dam som inte hade koll ens på vilka öppettider Postcenter i Sunne hade. Men vilken tur hon hade, jag kunde ju upplysa henne för det hade jag fått på min avi. Efter många om och men fick jag numret till Sunne, men där svarade ingen så det blev en omväg via en telefonist som säkert satt i Hemse på Gotland eller något.
 
Till slut kom jag fram. Först verkade det som om jag skulle kunna få mitt paket i morgon med lantbrevbäraren, men sen kom man på att bilarna är för små nu för tiden, så det går inte att få hemkörning längre. Inte om man bor på landet i alla fall. Hur stora bilarna är inne i stan/Sunne det talade dom inte om.
 
Så nu är jag lite besviken på Posten. Ännu mera än jag var innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0