solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Kattkôrven

Publicerad 2015-01-07 11:03:00 i För ögat,

Minns ni Bella? Minikatten som bestämde sig för att vi var den bästa familjen att bosätta sig hos förra vintern. Fast hon nu har blivit sisådär 1½ år så är hon liten som ena tesked, fast ganska rund; och går under en massa smeknamn. Bland annat "kattkôrven".
 
Men det var egentligen inte det jag skulle skriva om, utan om att det är så svårt att låta bli henne, mest hela tiden är det någon av oss som fiskar upp henne när hon går förbi. Och direkt man får upp Bella i famnen så startar motorn. Så när Gino tagit upp henne för femtifjärde gången häromdagen frågade Nino:
 
- Varför tycker ni så mycket om den katten..?
 
Men ni fattar va:
 

Man kan bara inte låta bli.

Kommentarer

Postat av: Cissi

Publicerad 2015-01-12 08:18:29

Visst kan man inte låta bliiii? Nu är mina katter nog något större. Det var inte allt för längesedan Chilli växte om katten Kristian. Han är tung och stor, men ett hjärta av guld. Han älskar att hänga över axeln! Kerstin däremot, är lite mer svårflörtad, men kommer gärna upp mitt i natten när man sover som bäst och vill kela. Då startar motorn och bilen kör runt...:-)

Postat av: Marianne

Publicerad 2015-01-27 17:38:01

Cissi: Helt enkelt underbart :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela