solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Fiberdialogmöte

Publicerad 2011-01-31 17:33:20 i Små och stora projekt,

I går var det fiberinformationsmöte, eller fiberdialogmöte som det kallades för då utgår det bidrag så föreningen kan bjuda på kaffebröd. Det är inte så särskild välbesökta möten vi har i bygdegården, men nog trodde vi att fler än sju personer från fyra hushåll skulle vilja veta mer om den påtänkta fiberanslutningen.

Jag tog på mig rollen som den kritiska frågeställaren och fick ganska bra svar, d v s på det som det fanns svar på. Ganska mycket hänger ännu i luften verkar det som. 

Vad jag irriterar mig på är att man använder ord som att "detta är livskvalitet", "hus utan fiberanslutning kommer att bli osäljbara eller åtminstone förlora i värde" och "om man inte har fiberanslutning kommer inte barnbarnen att vilja hälsa på för då kan dom inte spela spel"..? Öhh.

För mig är det livskvalitet att slippa sitta framför datorn ibland, kunna bo nära skogen och ta ut barnbarnen på pulkaåkning i stället.

Men vi har anmält oss som medlemmar, det har vi. Fibrer ska ju vara så nyttigt.

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela