Finlördag

Eftersom dotter med familj ska sälja huset och flytta in till Sunne, hade de lite att plocka med i går.
http://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-rottneros-sunne-kommun-parkvagen-10-6390377
 
Småpôjkera Valle och Charlie spenderade några timmar med mormor, och eftersom det var en gôrhärligt varm och solig dag tillbringade vi stora delar av tiden på beachen; i stället för att städa källare och svettas på soptippen. Lämpligt nog ligger bästa playan 800 meter från vårt hus.
 
 
Det grävdes gropar som vattnades och vattnades...
 
 
Det badades...  men mormor (jag) doppade bara vänster stortå. Isande kallt om du frågar mig men bröderna Cartwright badade oavbrutet i två timmar. Med jämna mellanrum kom de upp ur vattnet och ville att jag skulle känna hur "varma de var på armarna". Man skulle tro att de plockats direkt ur fryslådan.  
 
 
Så tog vi en match strand-volleyboll. Två små spelare mot en stor; Virvelvinden mötte Bredhäckens IF. Jag tror det blev oavgjort, vi lyckades nog få bollen över nät en gång var ungefär. Vi körde mest med undernätbollar och snedträffar, det gick bra det också.
 
Sen åkte vi hem och bjöd de slitna päronen på pannkakor med jordgubbar och grädde.

Lugnet på landet

Vaknade i morse av att en gigantisk geting försökte ta sig in genom fönstret. Ööörn örrn örrn...
Ett bra tag låg jag och funderade på om jag skulle gå upp och klippa till den, innan jag insåg att det inte var någon geting.  Det var Röjsågshitler som var i sitt esse. En titt på klockan visade 06.25.
 
Jag borde gått upp och klippt till, det borde jag.

En burk vita bönor, någon?

Sitter på internet och letar efter en speciell plåtskylt som jag sett nånstans, har bara glömt i vilken nätbutik den fanns. Suck.
 
Men jag hittade en annan rolig:
 
Plåtskylt "Tanka här och ät"
 
Riktigt bra. Den ska jag ha när jag öppnar mitt (vårt) B&B i nästa liv.

Finaste presenten

I går kom Gino hem från jobbet i Kiruna. Med sig hade han en present till mig:
 
 
I love it! Så fint.
 
Ser det ut som om jag har väldigt håriga armar så är det bara ljuset som spelar er ett spratt.

Men trots allt så är jag faktiskt en vinnare, jag vet

En dag kom en påminnelse på ett vinstpaket från Postkodmiljonären. Någon originalavisering hade jag aldrg sett, så jag blev lite surprisad kan jag säga. Och så stod det att det vägde 3,5 kilo, så varken något guldkuvert eller ny Volvo var det frågan om det förstod jag ju.
 
Däremot kan det ju vara så att de skickar ut pengarna direkt i paket, det är ju ganska långt bort man bor och så. Det kanske inte riktigt passade med tågtiderna för dom att komma och knacka på själva.
 
Spännande.
 
 
Är det en miljon tänkte jag, då ska jag gå ner på halvtid. Men jag får fortsätta jobba sådär en tio år till:
 

ABBA. Hm, jag har ju aldrig varit nåt ABBA-fan. Och jag vet att det verkar otacksamt, men... skicka gärna pengar nästa gång. En fem miljoner eller så.
 
Tack på förhand.

RSS 2.0