solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Äntligen satt lokföraren i solstolen...

Publicerad 2011-08-17 20:33:50 i Allmänt,

... eller hur det nu var hon skrev Selma Lagerlöf?

Här har herrn i huset i alla fall för en stund placerat sig för att läsa "Gösta Berlings saga", eftersom han inte läst den (!), och vi hade fått biljetter till Berättarladan även i år av våra goa grannar. Västanå Teater satte i fjol upp "En midsommarnattsdröm" vilket var en fantastisk upplevelse. Därför hade vi mucho höga förväntningar på den gode Gösta, men men synd att säga så blev det en blekare upplevelse. Bra - men det fattades något. Lite skratt och lite mer lättsamt emellanåt saknades.

Sen blir man trött i benen bara av att se hur alla går i polskatakt heeela tiden.



Och vad gäller boken så har han fortfarande mer än tre fjärdedelar kvar.

Kommentarer

Postat av: Cici

Publicerad 2011-08-18 18:43:09

Det var väl synd att inte föreställningen levde upp till förväntningarna, men det kanske var svårt att överträffa succen från i fjol.



Gino ser då inte ut som om det är en straffkommendering att läsa Gösta Berling.

Postat av: Epsilon

Publicerad 2011-08-18 23:01:58

Det är ju en fantastisk bok, av en fantastisk författare. Det var ju synd om de blev för allvarsamma.Hade nog tänkt att vi skulle åka och se den men fick inte till det.

Men sämre kan man ju ha det än att sitta i solen och läsa.

Postat av: Marianne

Publicerad 2011-08-24 15:39:15

Cici: Sant. Förväntningarna var en lite mer lättsam föreställning, men man kan egentligen inte klaga - man får nog ändå hålla med Sintrams pappa att det är en briljant genomförd teater. Det var bara de små skratten man saknade. Och Gino ja, visst ser han ut att ha det ganska bra?



Epsilon: Selma Lagerlöf är en underbar författare och tål att läsas om många gånger. Hoppas ni har möjlighet att komma till Berättarladan ett annat år?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela