solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Vikken hälj

Publicerad 2010-03-15 14:49:00 i Glädjeämnen,

Det var underbart!

Trots så mycket snö och is utanför stugan så vi knappt tog oss fram och ett iskallt uppvaknande på söndag morgon - trots det har det varit en jättefin helg.

Det började med träff med jaktlaget och nio snöskotrar drog sen iväg uppför bergen. Mia och jag åkte till Likenäs och köpte tandborstar för det hade både Gino och jag glömt. I Likenäs vid macken stod en vagn med thaimat-take-away... vilket det ju blev så klart. Jättefräckt att sitta vid brasan i gapskjulet och äta thaimat i stället för grillad kôrv! (Tack Pär-Eric för lånet av skeden, vi hade fått skalat ätpinnar av gran annars).

På eftermiddagen när vi fått upp värmen i stugan något åkte Gino och jag ut på en skotertur till Höksjön, det var strålande sol och bara ett par grader minus. Halleluja. Satt bak och log som ett fån.  

Hemma i stugan igen under eftermiddagen och tidiga kvällen spelade vi kort och smuttade på en whisky. Det går bra att fråga vem som vann.

Och - jag har massor med bilder i mobilen - men hur, hur får man ur dom?

Kommentarer

Postat av: mia

Publicerad 2010-03-16 16:31:52

Det var några trevliga timmar vi hade..ni är välkomna tillbaka..

Postat av: Marianne

Publicerad 2010-03-16 16:57:40

Tack - vi kommer! Eller, kom till oss nästa gång..? Kram Marianne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela