solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Jaa då åker vi väl då...

Publicerad 2010-07-22 09:02:04 i Små och stora projekt,

... för i dag ska vi alltså grensla Kawazakin för att transportera oss mot Nidarosdomen, kryssande fram mellan myskoxflockarna på Dovrefjäll. En ledig långhelg väntar. Som vi har längtat efter hur länge som helst. Vi ska njuta av fjordar och berg och svindlande vacker natur.

Vad tror ni att det är för väder? Gissa nu, utan att titta ut genom fönstret. Soligt, 20 grader i luften, ingen vind att tala om? Perfekt motorcykelåkarväder?

Nä nä nä. Det blåser halv storm, regnet piskar ner från sidan, himlen är jämngrå. Och vad var det jag sa om det? Minnesgoda läsare kommer ihåg: - "Då åker vi inte", så sa jag. Men vi åker såklart. Det väntar bättre väder enligt yr.no. Och barnvakt har vi fått till hundar och katter - alla mina barn samt mågen och barnbarna är engagerade. Tack för att ni hjälper oss!

Mer positivt. Om vi har regnställen på oss hela resan får vi ju plats för mera saker i packväskorna. Och då kan vi shoppa lite. Det är ju så billigt i Norge. Hrrm.

Hej på ett tag, ses på måndag! Hoppas jag.

Kommentarer

Postat av: Ludvig Bertil

Publicerad 2010-07-22 10:49:16

ett tips,åk till sikte! hörde på radion att dom sa att det var bättre väder i sikte.

Postat av: Osloskånskan

Publicerad 2010-07-22 22:06:46

Hälsa min son om du ser honom! ;-)

Postat av: Karina

Publicerad 2010-07-24 19:34:06

Vi hade storslagna planer på en Norgetur, med skidåkning i Stryn... men plötsligt hamnade vi i Fjällbacka istället. Förstår inte hur det gick till?

Hoppas resan är bra!

/K

Postat av: Marianne

Publicerad 2010-07-27 07:56:45

Ludvig Bertil: Asså, vi är dåliga på det här med geografi, men vi måste ha varit i Sikte hela resan i stort sett? Vädret har varit toppentoppen.



Osloskånskan: Det ska bli det. :)



Karina: Flexibilitet, Karina, flexibilitet. Bra egenskap det där.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela