solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Hårt pressad

Publicerad 2010-02-25 19:26:23 i Motgångar,

Det var inte direkt nånting att skratta åt hos tandspecialisten. Det såg inte så bra ut. Det kändes inte så bra heller när hon körde ner ett sylvasst tortyrinstrument rakt ner i en inflammerad tandhals.

Ett av problemen är att jag pressar ihop mina stackars tänder så hårt när jag sover att jag helt enkelt nöter ner käkbenet. Har provat bettskena men det funkar helt enkelt inte. Det klämmer och gör ont. Sen har jag tandköttsfickor som också de ställer till megaproblem.

Som hon uttryckte det kan jag om ett år vara tvungen att operera, d v s börja snitta upp tandköttet för att kunna åtgärda. Huvva.

Jag frågade om inte botox skulle kunna fixa till det, har hört att det lägger igen fåror och fyller ut diverse tomrum. Hon hade inte den sortens humor kan jag upplysa om.

Får nog lägga upp en budget för detta. Specialister jobbar inte gratis precis men å andra sidan finns det ju alternativ:

Oslagbart erbjudande ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela