solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Ur led är...

Publicerad 2010-04-10 17:12:45 i Motgångar,

... lillfingret. Eller var.

Klantiga Marianne körde in höger lillfinger i stalldörren i full fart och vred samtidigt till. Inte bra. Detta hände i onsdags när Richard &  Doris & tjejerna var här och det faktum att det var barn närvarande gjorde att jag inte kunde vråla det  första som dök upp i skallen. Nedkalla mörkrets furste och tala om vart han bor och såna saker. Jag fick vackert och snabbt bryta tillbaka fingret som stod i nittio graders vinkel ut från handen och hojta AJAJAJAJAJ och hoppa runt lite tills den värsta smärtan lagt sej. Jag ryser när jag tänker på det.

Det är dock fortfarande ömt och tjockt som satan, och råkar jag lägga mej på handen när jag sover vaknar jag av att det värker. Lite synd är det allt om mej.

Kommentarer

Postat av: Cici Lindgren

Publicerad 2010-04-10 20:10:31

Stackars dig! Låter minst lika ont som då man slår i en tå ordentligt. Hoppas att det snart går över, men du kan ju ha fått en spricka, så ett sjukvårdsbesök kanske vore bra.

Postat av: Karina

Publicerad 2010-04-11 11:12:03

Aj aj aj! Jag bröt tummen ur led för några år sedan och vet hur ont det gör. Fast jag var inte så tuff att jag kunde bryta tillbaka själv utan fick hjälp på akuten. Sen gick jag med gips några veckor. och AJAJAJ vad ont det gjorde!

Postat av: Marianne

Publicerad 2010-04-11 16:18:03

Cici: Man skulle kunna tro att jag ljuger nu men det gör jag inte, morgonen därpå hoppade jag upp ur sängen och drog i lilltån så skinnet sprack mellan tårna. Men det är en baggis ändå mot lillfingret, faktiskt.



Karina: Tillbakaknycket liksom skedde automatiskt, när jag tog tag i eländet och körde in handen mellan knäna eller vart jag gjorde av den. Plötsligt händer det som det heter. Men det gjorde så ont att det strålar upp i armen på mej bara jag tänker på det. AJAJAJAJAJ var ordet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela