Ett moment 22

Dagens Moment 22:

Johan har tillfälligt jobb i Karlstad på det företaget han praktiserade på. Han pendlar varje dag, ca 14 mil,  jag är vansinnigt orolig varenda dag att nånting ska hända. Och - i Karlstad är det ganska svårt att hitta en lägenhet, men nu har han fått erbjudande om en 2:a på Lamberget, ganska nära jobbet.

Perfekt!

Om det inte vore så att han inte vet om han får fortsatt jobb efter sista januari, och arbetsgivaren kan inte ge besked än. Det beror på orderingången.

Ett dilemma, tacka ja till lägenheten och sen i värsta fall sitta i Karlstad utan jobb; eller kanske säga nej till lägenheten men dagen efter bli erbjuden fortsatt arbete.

Johan: - Varför kan ingenting vara enkelt..?  


Det är livet, pôjk. Dä ä livet.

Kommentarer
Postat av: Cici

Livet är som enda stor roulette, det gäller att satsa på rätt nummer och färg.

Är det en hyreslägenhet är det väl inte ett så stort problem, då ska han naturligtvis ta den. Även om han inte får vara kvar på det jobbet han har nu finns det väl chans att det dyker pp något nytt.

2012-01-04 @ 19:23:07
URL: http://cicilina.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Vad kul att du gillar min blogg. visst är det ett dilemma när man går och tänker på sina barn. Man vill så gärna att allt ska gå som på räls men som du säger , så är inte livet. Hoppas att allt löser sig till det bästa och du så hemskt att veta att dom ligger ute på vägarna. Även om dom själva är försiktiga så vet man ju aldrig hur andra uppträder. Återigen håller tummarna för att det ska lösa sig

Kram

2012-01-04 @ 19:23:31
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Marianne

Cici: Det lutar nog åt det, och jag hoppas innerligt att han åtminstone får vara kvar till sommaren. Då har han fått lite mer arbetslivserfarenhet med sig i bagaget om det ska sökas nytt. Tänk om man hade en kristallkula ändå!Lisbeth: Jag tycker så mycket om hur du skriver. Klokt. Jag hoppas så mycket på att det kan ordna sig med allt för det hemskaste är nog att han får pendla i den värsta trafiken varje dag. Huuu.

2012-01-04 @ 19:51:42
URL: http://solangen.blogg.se/
Postat av: Epsilon

Man är ju alltid orolig när man vet att de är ute på vägarna. Oron går ju aldrig över, men det blir ju lugnare när de flyttat hemifrån för så vet man ju inte så noga vad de gör. Men ta lägenheten, de växer ju verkligen inte på träd i Karlstad. Jobbet fixar sig säkert.

2012-01-05 @ 13:25:31
Postat av: Marianne

Epsilon: Dilemmat med att ta lägenheten är ju att han kanske måste söka jobb någon helt annanstans och då blir det lite marigare. Han har några dagar till på sig så vi får se.

2012-01-11 @ 09:21:16
URL: http://solangen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0