solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Böndernas val

Publicerad 2010-12-16 07:14:32 i Reflektioner,

Nu har TV-bönderna gjort sina val. Rätt eller fel?

Rent spontant tycker jag mest:

1. Synd om Thomas. Jättesynd. Han hade valt tre kvinnor som egentligen inte passade honom. Hoppas han inte blir helt knäckt av det här utan finner kärleken och sin livspartner.

2. Synd om Ann-Katrin som verkar helt oförmögen till kroppskontakt. Hur man kan kramas nästan utan att nudda den andra personen är för mej en gåta. Hon måste träna mera.

3. Att det är tråkigt för Per-Johan som sett fram mot en underbar kärleksresa med Hurtigruten att bli avsnoppad redan vid incheckningsdisken. Ingen delad hytt där inte! Ett bestämt NEJ satte punkt för den drömmen :)

4. Att det ska bli roligt nästa vecka att se hur det gick på resorna. 

Vad jag tycker om valen de gjort, de andra två, skåningen och ölänningen? Ingenting. De har aldrig egentligen berört.


Hurtigruten. Kan vi åka den nångång, Gino? Förslagsvis i samma hytt.

Kommentarer

Postat av: Cici

Publicerad 2010-12-16 19:36:32

Jag har bara sett några enstaka avsnitt om bönderna och missade det senaste. Kanske det går i repris, jag får väl kolla i tidningen.



Det är klart att ni ska ta en tur med Hurtigruten, du och Gino. Om inte annat får du väl börja spara nu så att du kan bjuda´n, han lokföraren. Men han kanske inte trivs på sjön, han som är van att följa raka spåret.

Postat av: Marianne

Publicerad 2010-12-20 13:53:59

Cici: Ingen fara, han har stadiga sjöben :) G älskar Nordnorge, hans mamma var därifrån så han har varit ganska mycket däruppe. Men mest av allt önskar jag att jag hade råd att bjuda min mamma på en Hurtigrutenresa, hon skulle älska naturen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela