solängen

Här bor vi! Välkommen till en blogg om allt mellan himmel och jord. Om livet.

Dan före dan före...

Publicerad 2009-12-22 08:11:33 i Glädjeämnen,

... doppareda´n.

Men skinkan är köpt färdigkokt så här blir inget skinkspad att doppa i. Vi får doppa julknäcke med ost i varm choklad. Mmmmums.

julgran.jpgUndrar just hur bra koll man har på läget? Glöggen och snapsen är inhandlade, skinkan och sillen likaså. Knäcken är dessvärre inte kokad, men det kanske blir tid till det i morgon kväll. Annars får vi vara utan. Vi köper en fyra, fem chokladaskar i stället.

Tror att julklapparna är i hamn, men RIMMEN fattas. Blir till att gnugga om geniknölarna riktigt sista dagarna. Hur rimmar man på hmhmhmhm eller hmhmmm? 

Lite städning finns också kvar att göra, men när folk börjar ramla in brukar det ändå inte synas.

Det primära måste väl ändå vara att vi träffas och umgås under trevliga former, äter god mat, dricker glögg, ser på Kalle Anka och att tomten kommer. En och annan dammråtta under granen syns nog inte?


Gran, ja. Granen är ännu inte i hamn. Eller i fot. Det löser sig förhoppningsvis under morgondagen. Dvs när Gino kommer hem. Han tror att jag fixat det så säj inget.

Kommentarer

Postat av: cb

Publicerad 2009-12-23 07:59:56

Hörde på radion igår att just granen var det enda som männen tar hand om när det gäller julförberedelser, så det är inte mer än rätt att

han fixar det.



God jul på er!

Postat av: Marianne

Publicerad 2009-12-23 10:08:19

Visst är det rättvist att han får fixa gran. Jag smög omkring i går och skulle ta lite granris och fick fulla nacken i snö.



God Jul på er också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marianne

Tågklarerare. Gift med Gino, lokförare Fyra egna barn, numera vuxna allihop; två bonussöner samt barnbarn, bonusbarnbarn och bonusbonusbarnbarn

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela